Europeiske bønnemøter for Charlie Gard

Det er forventet at den europeiske menneskerettighetsdomstolsdomstolen i de kommende dager kommer til å bekrefte Charlies dødsdom. Charlie er en 10 måneder gammel engelsk gutt som lider av en sjelden genetisk sykdom og som for tiden er på Ormiond Hospital i London, hvor leger har bedt om at livsnødvendige behandlingen skal avsluttes.

Charlies foreldre tar kjærlig vare på ham. De har samlet inn de midler som trengs for å la ham gjennomgå en eksperimentell behandling in USA. Men tre domstoler, inkludert Englands Høyesterett, har bestemt at de livsnödvendige tiltak som han får skal avsluttes for å gi ham en “verdig død” som “er i hans interesse”.

Charlies sak – utrolig – baner vei for tvungen abort, barnemord og eutanasi for folk som anses å ha formindret livskvalitet.

Bønnmøter

På tvers av Europa organiserer vi bønnemöter, helst i perioden 30. Juni til 2. juli.

Bønnmøter vil bli organisert i kirker, bedehus og menighetshus. Det er viktig at målet for bønnemøtet er å be om Charlies frelse samt om forebyggelse av drap på barn som ansees å ha nedsatt livskvalitet.

Hva må gjøres? Om du vil orgnisere et bønnemöte på stedet der du bor, så må du kontakte en prest eller forstander som kan lede bønnenmöte. Dette kan enten være stille time for bønn med resitasjon av rosenkransen og / eller andre bønner og salmer eller det kan være en eukaristisk tilbedelse. Du kan fordele eller lese opp taler eller refleksjoner om emnet. Vi er sikre på at når et møte er organisert, så vil folk også komme.

Det er iallefall viktig at budskapet blir spredt till prester og forstandere over hele landet, slik at alle har mulighet til å delta.

For mer informasjon, vennligst se contact page!
Vær vennlig og meddel tid og sted med en gang et møte er fastlagt,slik at vi kan oppdatere kalenderen og kartet

Sto caricando la mappa ....

Events list